Пране на Мека мебел - професионално от АлексИна Клийн

АлексИна Клийн предлага професионално пране на Мека мебел - на място във Вашият дом или офис. Прането на мека мебел се прави с екстрактор и професионален препарат за пране и почистване на дамаски, кожи и тапицерии на английската компания EVANS PRO EXTRACT. Изключително щадящ и с приятен дълготраен мирис на свежест и чистота. При прането на мека мебел се използва специфична консистенция по преценка на екипа от препарат и вода направена според степента на замърсяване. При нужда се използва и професионален обезмаслител за текстил, който да разгради тежките петна и по-сериозните замърсявания върху зоните на меката мебел. Възползвайте се сега самостоятелно или като опция към основното почистване от услугата пране на мека мебел и освежете холовата гарнитура, диван, столове, канапе, мокет или табуретка във Вашият дом или офис.

Пране на Мека мебел - професионално от АлексИна Клийн Прането на мека мебел се извърша от Екип на АлексИна Клийн, който е обучен за работа с екстрактор и оборудван с екстракторна машина, прахосмукираща машина, нужните професионални препарати за третиране на дамаската, микрофибърни кърпи за подсушаване на пода, гумени калцуни за предпазване от замърсяване, препарати за почистване и други. Обикновенно изпирането на четириместен диван отнема около 1 работен час. Меката мебел ще изсъхне до няколко часа при добро време (или пуснат климатик), но е възможно да отнеме и до 24 часа, за да изсъхне напълно. Нашата препоръка е да не се използват изпраните мебели до 24 часа.

Начина на работа при пране на мека мебел е стандартен. Първо прахосмукиране при нужда и отстраняване на боклуци. След това нанасяне на професионален почистващ препарат върху меката мебел. Третиране и четкане на по-упоритите петна с обезмаслител и специална четка за дамаска. Накрая изсмукване и изплакване с екстракторна машина на влагата от дивана. Чрез екстракцията се взимат всичката мръсна вода и отделена мръсотия. След като се прането на мека мебел приключи, наш служител ще ароматизира изпраните обекти със специален ароматизатор, който не предизвиква алергии и не дразни.

Важно е да знаете, че след изпиране на мека мебел, не трябва да пипате или сядате върху мебелите. В противен случай рискувате да останат следи. Наш служител ще дезинфектира вратите и бравите и ще освежи с приятен ароматизатор всичката мека мебел, килими, мокети, табуретки, столове - които са изпрани. Може да направите заявка за изпиране на мека мебел чрез нашето онлайн запитване, или на телефон 0884 872240. Цените за пране на мека мебел може да разгледате в таба - Цени за почистване, или да получите индивидуална оферта чрез обаждане.

Използваме професионална почистваща техника на Numatic International, която е доказана и се справя отлично при пране и екстракция на мека мебел.