Почистване на Къщи - професионално от АлексИна Клийн

АлексИна Клийн предлага цялостно професионално почистване на къщи и жилища в град Пловдив и региона. Използваме максимално широка гама от професионални препарати на италиански, немски и английски доказани производители, с които почистваме Вашият дом на изключително изравнено съотношение цена - качество. Цената за почистването на обекта се изчислява индивидуално, като до голяма степен зависи степента на замърсяване и индивидуалните изисквания на клиента - цени от 2.50 лв / кв.м.

Наш екип ще посети дома ви в предварително уговорен час и ден, за да извърши професионалното почистване според Вашите изисквания и насоки. Стандартното професионално почистване на къщи и жилища включва почистване, прахосмукиране и измиване на всички подове и мебели във всички стати (кухня, хол, спални, стаи, коридори, тераси, тоалетни, бани, килери). Кухнята се почиства външно, но ако шкафовете са празни и свобони се почистват и вътрешно. Важно е да знаете, че нашият екип няма възможност да извади и върне всичките вещи по шкафовете, включително в кухнята, ракли, гардероби, дрешници и други.

Професионалното почистване на къщи и жилища включва още почистване на Бани (фаянс, паравни, вани, бидето, мивки, иноксови и метални батерии и душове), Тоалетна (вътрешно и въшно), Коридор, Килер, Дрешник (външно), Тераси (с опция за почистване на остъклението), Стълбище и други налични помещения. Обикновенно почистването се извършва в рамките на един работен ден, но е възможно удължаване в срока на почистването при нужда, когато обекта е над 250 кв.м.

Дограмите и прозорците са една от основните ни дейности при почистването, като тяхното третиране и измиване е включено в предварително определната цена. Дограмите се измиват с професионален препарат за измиване на прозорци и ПВЦ / Алуминиев профил на алкохолна основа. При силно захабени или замърсени дограми е възмжно да останат следи от мръсотия или износване с времето, които не винаги е възможно да бъдат почистени и отстранени. Разбира се, нашият екип ще даде максимума, за да въведе в приличен и свеж вид Вашата дограма!

Почистването на контакти, ключове и достъпните осветителни тела във вашата къща също една от основните дейности, която също е включена в цената на посещението. Всичките пластмасови и иноксови елементи по ключовете и контактите се почистват с професионален мултиклинър, който действа ефикасно и антибактериално. Препарата и почистването се нанася внимателно и старателно с микрофибърна кърпа. Осветителните тела се третират внимателно с полувлажен микрофибър, като основната цел е да се обезпраши тялото.

Виж повече в Facebook Почистването се извършва от екипи с минимум двама човека, но при нужда и по-големи обекти имаме готовност да изпратим допълнителен екип за професионалното почистване на Вашият дом. Клиента има възможност да добави към професионалното почистване на дома си и изпиране и/или пране на мека мебел, килим или пътека. Услугата се таксува допълнително според броя и вида на обектите за изпиране - вижте повече информация, как и с какво се пере, както и предлаганите цени в раздела ПРАНЕ НА МЕКА МЕБЕЛ.

С оглед на вирусните инфекции в последните месеци, след като бъде извършено професионалното почистване, ние ще дезинфекцираме срещу вируси и бактерии. Дезинфекцията включва всички брави и места в къщата ви, в които има допир често. Екипа ни е оборудван с маски и ръкавици, с които влиза и напуска обекта за да предпази вас.Вижте част от нашите реализирани обекти