Почистване на Бани - професионално от АлексИна Клийн

Без съмнение професионалното почистване на Бани е една от услугите, за които клиентите ни най-често се интересуват. За никой не е тайна, че при почистване на Бани се изразходва много енергия и време, с което хората в забързаното ни ежедневие не разполагат. Важно е да знаете, че професионалното почистване на Бани е включено в цената при поръчка на професионално основно почистване, или професионално почистване след ремонт. Предлагаме и самостоятелна услуга за почистване на Бани. Цените и срока за изпълнение на поръчката се определя индивидуално според вида и степента на замърсяване.

Може да получите конкретна оферта за цена на професионално почистване на Бани след разговор с наш служител, или след предварителен оглед от наш представител. Обикновено почистването се извършва в рамките на до 2 работни часа след пристигането на екипа. При почистването на Бани, използваме професионални почистващи препарати от доказани лидери и производители в сферата на професионалното почистване (Filmop (Италия), Jangro (Великобритания), Viakal (Великобритания), Werner & Mertz (Германия), 3M (САЩ), I.C.E. FOR (Италия) и други).

Професионално почистване на Бани При почистването на Бани се измива детайлно фаянса до височината на тавана, както и прилежащите му фуги и елементи. Третираме и почистваме плочките и фугите в банята с абразивен пад, както и с професионална почистваща гъба на 3M в бял цвят, за да предпазим светлият цвят на плочките от цветни отлагания на некачествените гъби, които масово се предлагат на пазара. Почиства и се измива детайлно мивката, както и металната батерия и кранове. Не третираме прекалено, с цел да предпазим винтовете и уплътненията на връзките, но се стараем да премахнем и почистим максимално добре - до премахване на варовика и отлаганията навсякъде в банята. Възможно е третирането и почистването на фаянса и металните елементи в банята ръчно с пемза, при нужда.

Ваната и душа в Банята се почистват бавно и внимателно, а почистващите препарати с които работим имат антибактериален и дезинфекциращ ефект с приятен и недразнещ мирис. След почистване на паравана, нанасяме специален Shower Gel за Бани. Той предпазва от варовиковите отлагания и дълго време излъчва приятна миризма в помещението (Банята). Почистваме в банята със специални силиконови калцуни, за да предпазим от нараняване по-чувствителните повърхности като например вани и душ кабини.

При силно замърсени Бани, почистваме и третираме с течен, концентриран препарат за почистване - концентрирана киселина. Разгражда неорганични замърсявания и варовикови отлагания в Бани и санитарни помещения. Той е специално разработен за почистване на твърди повърхности, като: стъкло, плочки, тоалетни, мивки, бани.

Повече информация и видео как изпълняваме професионално почистване на Бани може да гледате и в нашият YouTube канал - АлексИна Клийн. Вижте още професионално почистване на Тоалетни.Реализирани почиствания на Бани