Почистване на Апартаменти - професионално от АлексИна Клийн

Услугата професионално почистване на апартаменти се предлага от АлексИна Клийн за град Пловдив и региона. Наш екип от професионалисти ще се погрижи домът ви отново да заблести и да бъде почистен изцяло. Цените за основно професионално почистване на апартаменти стартират от 2.50 лв / кв.м. и варират до 3.50 лв / кв.м според изискванията на клиента и степента на замърсяване. Цената за почистване се изчислява индивидуално след оглед или разговор с наш оператор, с който да уточните Вашите изисквания и да разкажете повече за състоянието на обекта.

При основното почистване на апартаменти, използваме вносни професионални почистващи препарати от доказани лидери и производители в сферата на почистване (Filmop (Италия), Jangro (Великобритания), Viakal (Великобритания), Werner & Mertz (Германия), 3M (САЩ), I.C.E. FOR (Италия) и други). Екип на АлексИна Клийн ще извърши почистването на апартамента внимателно и старателно, за да се постигнат максимални и дълготрайни резултати. Преди издаване на обекта към клиента, наш представител ще направи вътрешно фирмена проверка за качеството на изпълнение на почистването и при нужда ще внесе нужните корекции и допълнения, до постигане на максимални резултати и пълно удовлетворение на клиента от зивършеното почистване.

Ще почистим всички помещения в апартамента - спални, всекидневни, кухни, тоалетни, бани, коридори, килери, дрешници и други. Почистването на всяко едно от помещенията се извършва индивидуално и с внимание към всеки детайл. Третират се всички хоризонтални и вертикални повърхности в апартамента - в това число се почистват подове, шкафове, гардероби, мебели, осветителни тела, ключове, контакти и други. Важно е да отбележим, че мебелите се почистват само външно, както и всички ръбове, ръкохватки и кантове на отварящите се шкафове и вратички. Възможно е вътрешно почистване на мебели и шкафове, но изискването към клиента е те да бъдат празни и свободно достъпни.

Почистване на Апартаменти - професионално от АлексИна Клийн Професионалното почистване на апартаменти включва също така почистването на всички прилежащи Бани и Тоалетни. В санитарните помещения почистваме ръчно фаянса (на височина до тавана), включително измиване, почистване и подсушаване с микрофибърни кърпи на паравани, мивки, бидета, вани, душове, батерии и други. Стъклените елементи и паравни третираме и почистваме с Shower Gel, който дълготрайно излъчва приятно ухание в помещението и предпазва от варовикови наслагвания. Срока за изпълнение на основно професионално почистване на апартаменти е един работен ден, но в случаите когато обекта е по-голям от 250 кв.м. е възможно удължаване на срока при нужда, за да бъдат постигнати максимални резултати и апартамента да бъде почистен качествено.

Измиването на дограми и прозорци е приоритет за нас и е един от най-важните елементи в услугата почистване на апартаменти, който е включен в цената за почистване. Нашите служители ще се погрижат те отново да заблестят и да се почистят максимално добре. Работим с професионален почистващ препарат и пособия за почистване и измиване на прозорци и ПВЦ / Алуминиев профил, който е съставен изцяло на алкохолна основа. Когато дограмата е силно замърсена е възможно да останат следи от мръсотията или износването и с времето дори след нейното почистване.

Екип от минимум двама служители ще извърши почистването на апартамента, но при нужда и при по-големи квадратури на обекта имаме готовност да изпратим допълнителен екип, който да се включи в почистването на апартамента. Имате възможност да добавите и опция изпиране на мека мебел, килим, столове, табуретка, пътека и други към професионалното почистване на апартаменти. Услугата се таксува допълнително според броя и вида на обектите за изпиране - вижте повече информация, как и с какво се пере, както и предлаганите цени в раздела ПРАНЕ НА МЕКА МЕБЕЛ.

С оглед на вирусните инфекции в последните месеци, след като бъде извършено професионалното почистване на вашият апартамент, ние ще дезинфекцираме срещу вируси и бактерии. Професионалната дезинфекция на апартамента включва третирането на всички брави и места в апартамента ви, в които имате често допир. Екипа ни е оборудван с професионални маски и ръкавици, с които влиза и напуска апартамента, за да предпази както вас, така и нас. Повече информация за развитието на коронавируса (COVID-19) в България може да следите и в Wikipedia.Реализирани почиствания на апартаменти