Професионално почистване

АлексИна Клийн предлага на своите клиенти Премиум почистване за Вашият дом, офис, апартамент, къща. Нашето старание е почистването да бъде извършено с прецизност към всеки детайл и подхождаме индивидуално към всеки обект. Използваме само доказани и качествени вносни професионални препарати, които щадят деликатните повръхности на Вашето жилище. Вижте цените за почистване.

Знаем, че Вашето ежедневие е изпълнено с много задачи и ангажименти, от които зависи Вашето развитие, затова ние можем да Ви помогнем, като ни позволите да се погрижим за почистването и уюта на Вашият дом или работно място. Оставете тази изтощителна работа на нас, а за Вас ще остане да се насладите на удоволствието и да знаете, че целият ви дом е почистен професионално от нашият екип.

Услугите, които предлагаме са внимателно селектирани и задълбочени в почистването до последният детайл. Обектите са ни персонализирани и съобразените напълно с Вашите изисквания. Разбира се, изпълняваме и специални услуги по желание на клиента, в това число пазаруване по предварително изготвен списък от желан от вас магазин, или специални инструкции като: гладене, пране, измиване на съдове и други.

Почистването на дома или офиса може да бъде еднократно или абонаментно - всяка седмица, всеки месец, веднъж или два пъти на седмица и по желание на клиента. При всяко посещение се почиства всяка стая без изключение по предварително зададеният план и график.

Всички стаи
Почистването във всички стаи включва на първо място премахване на прах от картини, предмети, вентилатори, лампи, врати, мебели, цокли, прозорци и дограма. Премахване на паяжини, прахосмукиране на килим и подови настилки, след което измиване на сухи и дървени подове. Изхвърляне на кошчета за боклук.


Кухня
В кухнята се почистват уредите, плотове, шкафове, маси и столове. Почистването става чрез дезинфекция на мивките и каналите с отпушващи препарати. Възможно е почистването на хладилника и микровълновата фурна отвътре и отвън, след оглед и доплащане на място. Почистване на подовите настилки и предметите.


Бани и тоалетни
Почистваме Вашите бани и тоалетни внимателно, включително смесителя и мивките. Почистването включва дезинфекция на каналите и тоалетната, почистване на огледалата и всички хромирани елементи. Измиване на подовете и стените.

Допълнителни услугиПочистване на мазеПочистване на гараж
Измиване на прозорциПочистване на тераси
Почистване на след партиПочистване на отворени площи
Почистване след ремонтПочистване на след преместване
Почистване на кабинетПочистване на деликатни помещения

Ние ви гарантираме

100% удовлетворение от услугата


Сигурност

Вашият дом или офис е сигурни ръце и присъствие.100% удовлетворение

Ние ще се погрижим да останете напълно доволни.ЕКО грижа

Използваме само препарати, които не оставят следи и замърсявания на повръхностите.Качество / Цена

Цената, която плащате за услугата е гарантирано съпроводена с качеството на което отговаря.