Плащайте безконтактно с карта след извършване на почистването

АлексИна Клийн

За улеснение на нашите клиенти въведохме опция за Безконтактно плащане с карта или NFC аксесоар след извършване на почистването директно на мобилният екип. Наш служител ще ви попита как желаете да заплатите за извършените от нас услуги, след карая на почистването. Опцията за безконтактно плащане е иновативна и е изцяло съобразена с предпазните изисквания срещу разпространението на COVID-19 през последните месеци. Дори Вашата карта да не разполага с безконтакна опция за плащане, е възможно да заплатите с нея - чрез магнитната лента или чрез стандартно поставяне в мобилният ПОС Терминал.

Услугата е налична и за клиентите на АлексИна Клийн ползващи NFC опцията за безконтактно плащане чрез смартчасовник или смартфон устройство (Виртуални портмонета). Така вие ще имате възможност да доближите NFC устройството до нашият ПОС Терминал и да заплатите ползваните от нас услуги за секунди.

Ние от АлексИна Клийн - Професионално почистване за град Пловдив и региона постоянно се стремим да подобряваме качеството на предлаганите от нас услуги. Много скоро очаквайте подобрена версия на Мобилното ни приложение, в което ще имате възможността да поръчате и заплатите услуги директно през вашият смартфон в Google Play за андроид устройства и App Store за iOS устройства.

Подобрения и нови услуги, както и различни нововъведения предстоят и в Уеб сайта ни, следвайте ни и получавайте актуални новини и подробности за АлексИна Клийн.
Благодарим Ви, че сте наши клиенти!

Хареса ли ви статията?