АлексИна пусна приложение за Google Play Магазин

АлексИна Клийн
АлексИна пусна приложение за Google Play Магазин

АлексИна Клийн, фирма за професионално почистване в град Пловдив и региона стартира своето приложение в Google Play Магазин, което е вече налично за сваляне. Уважаеми клиенти, може да свалите свободно приложението ни за Android устройства и да правите вашите онлайн поръчки директно от мобилният си телефон, без да е нужно да посещавате всеки път корпоративният ни уеб сайт. Екипа ни, съвместно с Дигитална агенция MOON работи усилено за подобряване функционалността на приложението и ще поддържаме постоянни подобрения. Следете за актуализации и обновявайте вашето приложение често, за да не пропуснете новостите и допълнителните възможности които са в процес на разработка.

Предстои и пускането на приложение за Apple устройства в App Store Магазина. Може да ни последвате в социалните мрежи, или да ни посещавате по-често, за информация относно пускането на приложението за Apple устройства.

Версията на приложението към момента е v1.0 и предстои да се разработят допълнителни функционалности и подобрения, някои от които:

  • Клиентска част регистрация
  • Управление на поръчки
  • Онлайн плащане на поръчки
  • Система за обратна връзка


Свали приложението от Google Play Магазин.Предлага се в Google Play

Хареса ли ви статията?