Екипът на АлексИна Клийн Ви желае горещи летни приключения! ⛱

АлексИна Клийн
След всички мрачни мисли в извънредно положение, време ти е вече и за лятно приключение! Заминавай за морето и въобще не му мисли - АлексИна ще накара твоя дом да заблести! Къщата, апартамента, офиса, тавана - с АлексИна за секунди и прашинка не остана! Не отлагай, обади се и за плажа заминавай. Вчерашната мръсотия ти за утре не оставяй! АлексИна ще почисти бързо и без много шум, а когато чист домът е чист ще е и твоят ум! 🤩
Прочети още...

Защо да изберем професионално абонаментно почистване на офиси

АлексИна Клийн
Професионалното абонаментно почистване на офиси е не просто необходимост, а задължителен избор, който трябва да направите. Спестявайки на Вашите служители задължението да почистват работното си място, Вие ще повишите тяхната продуктивност, а и ще подобрите осезаемо цялостния вид на Вашия бизнес. От финансова гледна точка изборът на почистваща фирма за Вашия офис е изключително изгодно решение. По този начин спестявате труда на собствения си персонал, който не е квалифициран в тази дейност, оборудването и почистващите препарати, които не сте сигурни, че са правилните, както и нередовното и неефективно почистване на помещенията.
Прочети още...

АлексИна пусна приложение за Google Play Магазин

АлексИна Клийн
АлексИна Клийн, фирма за професионално почистване в град Пловдив и региона стартира своето приложение в Google Play Магазин, което е вече налично за сваляне. Уважаеми клиенти, може да свалите свободно приложението ни за Android устройства и да правите вашите онлайн поръчки директно от мобилният си телефон, без да е нужно да посещавате всеки път корпоративният ни уеб сайт. Екипа ни, съвместно с Дигитална агенция MOON работи усилено за подобряване функционалността на приложението и ще поддържаме постоянни подобрения. Следете за актуализации и обновявайте вашето приложение често, за да не пропуснете новостите и допълнителните възможности които са в процес на разработка.
Прочети още...

Как да направите пролетното почистване вкъщи лесно и бързо

АлексИна Клийн
Пролетта е чудесно време за основно почистване на дома, за освобождаване на повече място за всички нови и хубави придобивки и за организиране на реда вкъщи. Пролетното почистване може да се окаже приятна задача, ако се доверите на няколко съвета, които ще ви помогнат това да стане бързо и лесно. Организирайте задачите и времето си - Подредете основните места за почистване и тези, които се нуждаят от повече внимание, в списък. Такива могат да бъдат, например, библиотеката, прозорците в дневната, определени шкафове и др.
Прочети още...