Екипът на АлексИна Клийн Ви желае горещи летни приключения! ⛱

АлексИна Клийн
След всички мрачни мисли в извънредно положение, време ти е вече и за лятно приключение! Заминавай за морето и въобще не му мисли - АлексИна ще накара твоя дом да заблести! Къщата, апартамента, офиса, тавана - с АлексИна за секунди и прашинка не остана! Не отлагай, обади се и за плажа заминавай. Вчерашната мръсотия ти за утре не оставяй! АлексИна ще почисти бързо и без много шум, а когато чист домът е чист ще е и твоят ум! 🤩
Прочети още...

Плащайте безконтактно с карта след извършване на почистването

АлексИна Клийн
За улеснение на нашите клиенти въведохме опция за Безконтактно плащане с карта или NFC аксесоар след извършване на почистването директно на мобилният екип. Наш служител ще ви попита как желаете да заплатите за извършените от нас услуги, след карая на почистването. Опцията за безконтактно плащане е иновативна и е изцяло съобразена с предпазните изисквания срещу разпространението на COVID-19 през последните месеци. Дори Вашата карта да не разполага с безконтакна опция за плащане, е възможно да заплатите с нея - чрез магнитната лента или чрез стандартно поставяне в мобилният ПОС Терминал.
Прочети още...

Защо да изберем професионално абонаментно почистване на офиси

АлексИна Клийн
Професионалното абонаментно почистване на офиси е не просто необходимост, а задължителен избор, който трябва да направите. Спестявайки на Вашите служители задължението да почистват работното си място, Вие ще повишите тяхната продуктивност, а и ще подобрите осезаемо цялостния вид на Вашия бизнес. От финансова гледна точка изборът на почистваща фирма за Вашия офис е изключително изгодно решение. По този начин спестявате труда на собствения си персонал, който не е квалифициран в тази дейност, оборудването и почистващите препарати, които не сте сигурни, че са правилните, както и нередовното и неефективно почистване на помещенията.
Прочети още...

АлексИна пусна приложение за Google Play Магазин

АлексИна Клийн
АлексИна Клийн, фирма за професионално почистване в град Пловдив и региона стартира своето приложение в Google Play Магазин, което е вече налично за сваляне. Уважаеми клиенти, може да свалите свободно приложението ни за Android устройства и да правите вашите онлайн поръчки директно от мобилният си телефон, без да е нужно да посещавате всеки път корпоративният ни уеб сайт. Екипа ни, съвместно с Дигитална агенция MOON работи усилено за подобряване функционалността на приложението и ще поддържаме постоянни подобрения. Следете за актуализации и обновявайте вашето приложение често, за да не пропуснете новостите и допълнителните възможности които са в процес на разработка.
Прочети още...

Как да направите пролетното почистване вкъщи лесно и бързо

АлексИна Клийн
Пролетта е чудесно време за основно почистване на дома, за освобождаване на повече място за всички нови и хубави придобивки и за организиране на реда вкъщи. Пролетното почистване може да се окаже приятна задача, ако се доверите на няколко съвета, които ще ви помогнат това да стане бързо и лесно. Организирайте задачите и времето си - Подредете основните места за почистване и тези, които се нуждаят от повече внимание, в списък. Такива могат да бъдат, например, библиотеката, прозорците в дневната, определени шкафове и др.
Прочети още...