Оферти почистване

АлексИна Клийн винаги се стреми да предлага и развива нови иновативни услуги, които да са в полза на нашите клиенти. В тази секция "оферти" - Вие може да следите за нашите актуални допълнителни предложения, които може да изберете към Вашето почистване и да улесните ежедневието си, или да спестите време.Пране на Мека мебел
Добавете изпиране на Мека мебел, Диван, Столове, Килим, Мокет и други към Вашето професионално почистване. Прането се извършва с екстракторна машина, която впръсква под високо налягане професионален английски препарат на EVANS PRO и след това изсмуква разтворената мръсотия и бактерии обратно в контейнера.


Дезинфекция на помещения и жилища
Дезинфекция на помещения и жилища с професионален немски дезинфектант на Werner & Mertz. Обработват се всички дръжки и често използваеми поврхъности в помещението и/или жилището. Дезинфектанта не предизвиква алергични действия и непоносимост, притежава лека и приятна миризма.


Сваляне, закачване и изпиране на пердета
Може да добавите опция за сваляне, изпиране и закачване на пердета към поръчката си за професионално почистване. Нашият екип, който ще посети адреса в деня на почситването, ще се погрижи да изцяло за Вашите пердета. Изискването е да имате работеща пералня в обекта, който ще се почиства. Услугата се доплаща към почистването, а цената се определя на място според броя и големината на пердетата.


Сглобяване на мебели
По желание на клиентите предлагаме услуга - сглобяване на мебели и разопаковане на багаж след преместване. Услугата се договаря индивидуално според изискванията и обема на работа с клиента, като също така може да се комбинира с цялостно почистване на жилището или офиса. За повече информация, моля свържете се с нас.


Пазаруване на продукти
Предлагаме на Вашето внимание пазаруване на продукти по списък на клиента от желан магазин в рамките на град Пловдив. Ние ще пазаруваме вместо вас и ще доставим избраните продукти директно във Вашият дом, докато той се почиства от нашите специалисти. Цената на услугата е 30 лв и се заплаща допълнително към Вашето професионално почистване.


Нощно почистване
Нощното почистване е подходящо за обекти и помещения, които не са на разположение през деня. За почистване извън работно време и след полунощ, Премиум услугата на АлексИна Клийн е в валидна с доплащане на 100% от редовната цена и предварителна заявка за ден и час на посочените телефони в страницата за Контакти.