Фирма за професионално почистване - АлексИна Клийн

АлексИна Клийн предлага услуги в сферата на професионалното почистването в района на град Пловдив, Коматево, Асеновград, Войводиново, Оризари, Златитрап, Браниполе, Крумово, Първенец, Цалапица, Марково, Труд, Царацово и други. Отличаваме се с Премиум услугата, която предлагаме за Вашият дом, офис, апартамент, къща. Нашето виждане е, че всяко едно почистване да бъде извършено с прецизност към всеки детайл. Изпълняваме работата си с високо ниво на качество и чрез индивидуален подход към всеки обект. Гарантираме 100% удовлетвореност на клиента и качество на изпълнение на всеки един обект. Цени за почистване в град Пловдив вижте тук.

Използваме само доказани и качествени вносни професионални препарати, които щадят деликатните повръхности на Вашето жилище и издържат в пъти повече от обикновенните такива, които се продават масово в търговската мрежа. Работим с проверени и доказани марки като Filmop (Италия), Jangro (Великобритания), Viakal (Великобритания), Werner & Mertz (Германия), 3M (САЩ), I.C.E. FOR (Италия) и други.

Знаем, че Вашето ежедневие е изпълнено с много задачи и ангажименти, от които зависи Вашето развитие, затова ние можем да Ви помогнем, като ни позволите да се погрижим за почистването и уюта на Вашият дом или работно място. В нашето портфолио предлагаме разнообразни услуги, включително Основно почистване, Почистване след ремонт, Почистване след наематели, Почистване на офиси и търговски площи, Пране на Мека мебел и други. Оставете тази изтощителна работа на нас, а за Вас ще остане да се насладите на удоволствието и да знаете, че целият ви дом е почистен професионално от нашият екип. При всяко посещение се почиства всяка стая без изключение по предварително зададеният план и график, както и всички допълнителни изисквания посочени от клиента.